Flaga Rafał Sadowski - wyprawy do Mongolii
Mongolia przepiękna kraina Tak tez wygląda transport w Mongolii Ludzie w Mongolii Przepiękne dzikie stada koni w Mongolii Ryby w rzekach Mongolii Wielbłądy i pustynie Mongolii

Dział “Jedzenie w Mongolii” zakutalizowany o nowe zdjęcia

Pierożki khuushuur

W dziale “Jedzenie w Mongolii” pojawiły się nowe zdjęcia mongolskich potraw, zrobione podczas tegorocznej wyprawy.

  • Facebook
  • Twitter
  • NK
  • Wykop
  • Gadu-Gadu
  • Blogger
  • MySpace
  • RSS

Brak komentarzy do: “Dział “Jedzenie w Mongolii” zakutalizowany o nowe zdjęcia”

Dodaj komentarz:

`

Zobacz również

Kolejny fragment książki Bolka Uryna

Kolejny fragment książki Bolka Uryna

W dziale Mongolia Bolka Uryna umieściliśmy kolejny  ciekawy fragment książki “Końskie skrzypce Morin chuur”. Zapraszamy do lektury! http://www.mongolia.olsztyn.pl/mongolski-cedr-drzewo-zycia/

2-x-2009-wyprawa-do-mongolii-39

Artykuł o inwestycjach w Mongolii

W portalu Newseria pojawił się ciekawy artykuł dotyczący inwestycji prowadzonych w Mongolii. :”Dynamicznie rozwijająca się gospodarka Mongolii szansą dla polskich firm z branży budowlanej, górniczej i infrastruktury drogowej. Azjatycki kraj notuje 15-procentowy wzrost gospodarczy, a bogacące się społeczeństwo potrzebuje mieszkań, nowych dróg i technologii wydobywczych, które mogą zaoferować polskie

Kalendarz na rok 2011 z wyprawy do Mongolii

Kalendarz na rok 2011 z wyprawy do Mongolii

Światło dzienne ujrzał właśnie kalendarz będący zwieńczeniem tegorocznej wyprawy do Mongolii. Za projekt i wykonanie odpowiedzialna jest Agencja Reklamowa AGRAF. W kalendarzu znalazło się kilkanaście najpiękniejszych fotografii dokumentujących ekspedycję.

Kalendarze 2013 Koszulki, odzież reklamowa

Zagłosuj na nas

Translate

Polecamy

Copyright (C) mongolia.olsztyn.pl mapa strony rss rss komentarze realizacja: agraf.net.pl

Ta strona wykorzystuje pliki cookies m.in. do celów statystycznych oraz przez Facebook Social Plugins. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Zaakceptuj cookies Więcej informacji