Flaga Rafał Sadowski - wyprawy do Mongolii
Mongolia przepiękna kraina Tak tez wygląda transport w Mongolii Ludzie w Mongolii Przepiękne dzikie stada koni w Mongolii Ryby w rzekach Mongolii Wielbłądy i pustynie Mongolii

Kolejny fragment książki Bolka Uryna

Kolejny fragment książki Bolka Uryna

W dziale Mongolia Bolka Uryna umieściliśmy kolejny  ciekawy fragment książki “Końskie skrzypce Morin chuur”. Zapraszamy do lektury!

http://www.mongolia.olsztyn.pl/mongolski-cedr-drzewo-zycia/

  • Facebook
  • Twitter
  • NK
  • Wykop
  • Gadu-Gadu
  • Blogger
  • MySpace
  • RSS

Brak komentarzy do: “Kolejny fragment książki Bolka Uryna”

Dodaj komentarz:

`

Zobacz również

Lipień z Tamiru

Nowe zdjęcia w dziale “Wędkarstwo w Mongolii”

W dziale “Wędkarstwo w Mongolii” pojawiła się galeria zdjęć i tekst opisujący łowienie ryb podczas tegorocznej wyprawy. Zapraszamy do lektury.

Film z naszej wyprawy do Mongolii

Film z naszej wyprawy do Mongolii

Wykorzystaliśmy jako podkład muzyczny utwór zespołu Altan Urag. Operatorem kamery był Krzysio Sadowski, montaż uczynił Piotrek Łukaszuk. Myślę, że charakter wyprawy chociaż trochę został oddany. Wyprawę naszą nazwałem Chentej 2010 nie bez powodu. Początkowo mieliśmy z Ułan Bator jechać do Chenteju, następnie przez miejscowość Choibalsan

Kolejny fragment książki Bolka Uryna

Kolejny fragment książki Bolka Uryna

W dziale “Mongolia Bolka Uryna” zamieściliśmy kolejny fragment jego książki poświęconej wyprawie do Mongolii „MORIN CHUUR – skrzypce z czaszki konia – mongolski świat jurt, koni i szamanów” . Tym razem jest to część opisująca podróż przez Ałtaj. Zamieściliśmy również porcję zdjęć autora, ilustrujących ten

Kalendarze 2013 Koszulki, odzież reklamowa

Zagłosuj na nas

Translate

Polecamy

Copyright (C) mongolia.olsztyn.pl mapa strony rss rss komentarze realizacja: agraf.net.pl

Ta strona wykorzystuje pliki cookies m.in. do celów statystycznych oraz przez Facebook Social Plugins. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Zaakceptuj cookies Więcej informacji