Flaga Rafał Sadowski - wyprawy do Mongolii
Mongolia przepiękna kraina Tak tez wygląda transport w Mongolii Ludzie w Mongolii Przepiękne dzikie stada koni w Mongolii Ryby w rzekach Mongolii Wielbłądy i pustynie Mongolii

Dział “Jedzenie w Mongolii” zakutalizowany o nowe zdjęcia

Pierożki khuushuur

W dziale “Jedzenie w Mongolii” pojawiły się nowe zdjęcia mongolskich potraw, zrobione podczas tegorocznej wyprawy.

  • Facebook
  • Twitter
  • NK
  • Wykop
  • Gadu-Gadu
  • Blogger
  • MySpace
  • RSS

Brak komentarzy do: “Dział “Jedzenie w Mongolii” zakutalizowany o nowe zdjęcia”

Dodaj komentarz:

`

Zobacz również

2-x-2009-wyprawa-do-mongolii-39

Artykuł o inwestycjach w Mongolii

W portalu Newseria pojawił się ciekawy artykuł dotyczący inwestycji prowadzonych w Mongolii. :”Dynamicznie rozwijająca się gospodarka Mongolii szansą dla polskich firm z branży budowlanej, górniczej i infrastruktury drogowej. Azjatycki kraj notuje 15-procentowy wzrost gospodarczy, a bogacące się społeczeństwo potrzebuje mieszkań, nowych dróg i technologii wydobywczych, które mogą zaoferować polskie

mongolia_wyprawa_20

Wybrawa nad Onon i Bałcz

Zachęcamy do zapoznania się z  relacją z wyprawy nad Onon i Bałcz, która miała miejsce w październiku 2012 roku.

Koszulki na wyprawę do Szwecji “Blekinge 2011″

Przedstawiamy koszulki Promostars, które Agraf zaprojektował specjalnie na wyprawę do Szwecji “Blekinge 2011″. Grafika zainspirowana została tradycyjnymi skandynawskimi kamieniami runicznymi, przedstawiającymi sceny mitologiczne. W związku z wędkarskim charakterem imprezy, na potrzeby projektu zaadaptowano mit o wyprawie Thora, podczas której miał on upolować morskiego potwora Jörmungandr. Znajdujący

Kalendarze 2013 Koszulki, odzież reklamowa

Zagłosuj na nas

Translate

Polecamy

Copyright (C) mongolia.olsztyn.pl mapa strony rss rss komentarze realizacja: agraf.net.pl

Ta strona wykorzystuje pliki cookies m.in. do celów statystycznych oraz przez Facebook Social Plugins. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Zaakceptuj cookies Więcej informacji