Flaga Rafał Sadowski - wyprawy do Mongolii
Mongolia przepiękna kraina Tak tez wygląda transport w Mongolii Ludzie w Mongolii Przepiękne dzikie stada koni w Mongolii Ryby w rzekach Mongolii Wielbłądy i pustynie Mongolii

Dział “Jedzenie w Mongolii” zakutalizowany o nowe zdjęcia

Pierożki khuushuur

W dziale “Jedzenie w Mongolii” pojawiły się nowe zdjęcia mongolskich potraw, zrobione podczas tegorocznej wyprawy.

  • Facebook
  • Twitter
  • NK
  • Wykop
  • Gadu-Gadu
  • Blogger
  • MySpace
  • RSS

Brak komentarzy do: “Dział “Jedzenie w Mongolii” zakutalizowany o nowe zdjęcia”

Dodaj komentarz:

`

Zobacz również

Kolejny fragment książki Bolka Uryna

Kolejny fragment książki Bolka Uryna

W dziale “Mongolia Bolka Uryna” zamieściliśmy kolejny fragment jego książki poświęconej wyprawie do Mongolii „MORIN CHUUR – skrzypce z czaszki konia – mongolski świat jurt, koni i szamanów” . Tym razem jest to część opisująca podróż przez Ałtaj. Zamieściliśmy również porcję zdjęć autora, ilustrujących ten

Mongolia Bolka Uryna

Mongolia Bolka Uryna

Na naszej stronie pojawił się nowy dział “Mongolia Bolka Uryna”, w którym zamieszczać będziemy fragmenty jego najnowszej książki „MORIN CHUUR – skrzypce z czaszki konia – mongolski świat jurt, koni i szamanów”. Bolesław Uryn – doktor nauk przyrodniczych, pisarz, niezależny reporter i fotografik.  Z zamiłowania

Zdjęcia z wyprawy Chentej 2010

Zdjęcia z wyprawy Chentej 2010

Już chyba cała strona jest gotowa. Umieściłem na niej sporą ilość zdjęć moich oraz wszystkich uczestników i Muruna. Nie wszystkie zdjęcia są artystyczne, czy doskonałej jakości, ale umieściłem je jako wartościowy dokument ukazujący ciekawą, egzotyczną rzeczywistość.  

Kalendarze 2013 Koszulki, odzież reklamowa

Zagłosuj na nas

Translate

Polecamy

Copyright (C) mongolia.olsztyn.pl mapa strony rss rss komentarze realizacja: agraf.net.pl

Ta strona wykorzystuje pliki cookies m.in. do celów statystycznych oraz przez Facebook Social Plugins. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Zaakceptuj cookies Więcej informacji