Flaga Rafał Sadowski - wyprawy do Mongolii
Mongolia przepiękna kraina Tak tez wygląda transport w Mongolii Ludzie w Mongolii Przepiękne dzikie stada koni w Mongolii Ryby w rzekach Mongolii Wielbłądy i pustynie Mongolii

Kolejny fragment książki Bolka Uryna

Kolejny fragment książki Bolka Uryna

W dziale “Mongolia Bolka Uryna” zamieściliśmy kolejny fragment jego książki poświęconej wyprawie do Mongolii „MORIN CHUUR – skrzypce z czaszki konia – mongolski świat jurt, koni i szamanów” . Tym razem jest to część opisująca podróż przez Ałtaj. Zamieściliśmy również porcję zdjęć autora, ilustrujących ten etap wyprawy. Zapraszamy do lektury!

“Ku stepom Mongolii biegnie Trakt Czujski”

  • Facebook
  • Twitter
  • NK
  • Wykop
  • Gadu-Gadu
  • Blogger
  • MySpace
  • RSS

Brak komentarzy do: “Kolejny fragment książki Bolka Uryna”

Dodaj komentarz:

`

Zobacz również

Artykuł o znaczkach pocztowych z Mongolii

Artykuł o znaczkach pocztowych z Mongolii

W zakładce Mongolia Bolka Uryna umieściliśmy ciekawy artykuł poświęcony znaczkom pocztowym w Mongolii. Znalazła się tam również obszerna galeria z przykładami mongolskich znaczków. Zapraszamy do lektury.

Kolejny fragment książki Bolka Uryna

Kolejny fragment książki Bolka Uryna

W dziale Mongolia Bolka Uryna umieściliśmy kolejny  ciekawy fragment książki “Końskie skrzypce Morin chuur”. Zapraszamy do lektury! http://www.mongolia.olsztyn.pl/mongolski-cedr-drzewo-zycia/

Nowy cykl “Nie samą Mongolią…”

Nowy cykl “Nie samą Mongolią…”

Relacją z podróży po Gruzji chciałbym zapoczątkować nowy cykl „Nie samą Mongolia człowiek żyje”. Chciałbym pokazać tu zdjęcia i teksty z innych odwiedzonych przeze mnie zakątków świata.  

Kalendarze 2013 Koszulki, odzież reklamowa

Zagłosuj na nas

Translate

Polecamy

Copyright (C) mongolia.olsztyn.pl mapa strony rss rss komentarze realizacja: agraf.net.pl

Ta strona wykorzystuje pliki cookies m.in. do celów statystycznych oraz przez Facebook Social Plugins. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Zaakceptuj cookies Więcej informacji