Flaga Rafał Sadowski - wyprawy do Mongolii
Mongolia przepiękna kraina Tak tez wygląda transport w Mongolii Ludzie w Mongolii Przepiękne dzikie stada koni w Mongolii Ryby w rzekach Mongolii Wielbłądy i pustynie Mongolii

Nowy film z wyprawy Chentej 2010

Nowy film z wyprawy Chentej 2010

Przedstawiamy nowo zmontowany film z zeszłorocznej wyprawy Chentej 2010, tym razem wersja dłuższa. Jest to film drogi, western, musical, połączenie programu survivalowego Szkoła Przetrwania Beara Gryllsa z Podróżami Kulinarnymi Roberta Makłowicza, w którym dowiadujemy się dlaczego z opakowań czekolady Milka zniknęły sreberka. A wszystko to w 11 minut.

  • Facebook
  • Twitter
  • NK
  • Wykop
  • Gadu-Gadu
  • Blogger
  • MySpace
  • RSS

Brak komentarzy do: “Nowy film z wyprawy Chentej 2010”

Dodaj komentarz:

`

Zobacz również

Klip z wyprawy do Mongolii Changaj 2012

Klip z wyprawy do Mongolii Changaj 2012

Przedstawiamy klip z tegorocznej wyprawy do Mongolii – Changaj 2012, zrealizowany przez Agencję Reklamową Agraf. Utwór, który słychać w tle to Xiger Xiger zespołu Hanggai.

mongolia_wyprawa_20

Wybrawa nad Onon i Bałcz

Zachęcamy do zapoznania się z  relacją z wyprawy nad Onon i Bałcz, która miała miejsce w październiku 2012 roku.

Nowa książka Bolka Uryna “W świecie jurt i szamanów”

Nowa książka Bolka Uryna “W świecie jurt i szamanów”

Bolek Uryn, podróżnik, pisarz, niezależny reporter i fotografik, a także doktor nauk przyrodniczych wydał ostatnio książkę  “W świecie jurt i szamanów”. Zachęcamy do lektury! Jest to fascynująca opowieść o Mongolii- ojczyźnie Czyngis-chana i jego potomkach. Autor, z ogromną pasją przybliża Czytelnikowi ten niezwykły kraj, jego

Kalendarze 2013 Koszulki, odzież reklamowa

Zagłosuj na nas

Translate

Polecamy

Copyright (C) mongolia.olsztyn.pl mapa strony rss rss komentarze realizacja: agraf.net.pl

Ta strona wykorzystuje pliki cookies m.in. do celów statystycznych oraz przez Facebook Social Plugins. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Zaakceptuj cookies Więcej informacji