Flaga Rafał Sadowski - wyprawy do Mongolii
Mongolia przepiękna kraina Tak tez wygląda transport w Mongolii Ludzie w Mongolii Przepiękne dzikie stada koni w Mongolii Ryby w rzekach Mongolii Wielbłądy i pustynie Mongolii

Nowy film z wyprawy Chentej 2010

Nowy film z wyprawy Chentej 2010

Przedstawiamy nowo zmontowany film z zeszłorocznej wyprawy Chentej 2010, tym razem wersja dłuższa. Jest to film drogi, western, musical, połączenie programu survivalowego Szkoła Przetrwania Beara Gryllsa z Podróżami Kulinarnymi Roberta Makłowicza, w którym dowiadujemy się dlaczego z opakowań czekolady Milka zniknęły sreberka. A wszystko to w 11 minut.

  • Facebook
  • Twitter
  • NK
  • Wykop
  • Gadu-Gadu
  • Blogger
  • MySpace
  • RSS

Brak komentarzy do: “Nowy film z wyprawy Chentej 2010”

Dodaj komentarz:

`

Zobacz również

Kolejny fragment książki Bolka Uryna

Kolejny fragment książki Bolka Uryna

W dziale “Mongolia Bolka Uryna” zamieściliśmy kolejny fragment jego książki poświęconej wyprawie do Mongolii „MORIN CHUUR – skrzypce z czaszki konia – mongolski świat jurt, koni i szamanów” . Tym razem jest to część opisująca podróż przez Ałtaj. Zamieściliśmy również porcję zdjęć autora, ilustrujących ten

Pierożki khuushuur

Dział “Jedzenie w Mongolii” zakutalizowany o nowe zdjęcia

W dziale “Jedzenie w Mongolii” pojawiły się nowe zdjęcia mongolskich potraw, zrobione podczas tegorocznej wyprawy.

Mongolia Bolka Uryna

Mongolia Bolka Uryna

Na naszej stronie pojawił się nowy dział “Mongolia Bolka Uryna”, w którym zamieszczać będziemy fragmenty jego najnowszej książki „MORIN CHUUR – skrzypce z czaszki konia – mongolski świat jurt, koni i szamanów”. Bolesław Uryn – doktor nauk przyrodniczych, pisarz, niezależny reporter i fotografik.  Z zamiłowania

Kalendarze 2013 Koszulki, odzież reklamowa

Zagłosuj na nas

Translate

Polecamy

Copyright (C) mongolia.olsztyn.pl mapa strony rss rss komentarze realizacja: agraf.net.pl

Ta strona wykorzystuje pliki cookies m.in. do celów statystycznych oraz przez Facebook Social Plugins. Jeśli nie wyrażasz na to zgody, wyłącz obsługę cookies w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Zaakceptuj cookies Więcej informacji